Rioolreparatie of aanleg nieuw riool

Rioollucht in uw huis?
Stank uit het toilet?
Vieze lucht uit de meterkast?

Bel ons: de Veluwse Riool Service: (06) 53935800 of vul het contactformulier in.

Riolering snel en vakkundig repareren of vernieuwen
Als u rioollucht ruikt of last hebt van wateroverlast, kan het zijn dat er sprake is van een verstopping of lekkage van het riool. Woont u in de regio rond Heerde, Hattem, Epe, Wezep, Nunspeet, Zwolle en Apeldoorn, dan kunt u er van op aan, dat onze monteur snel aanwezig is, zo mogelijk binnen twee uur.

Wat kan er aan de hand zijn? Een gemiddelde riolering gaat zo’n 10 tot 30 jaar mee. Door allerlei oorzaken kan een riool defect raken, net als elke andere installatie. Er kan wateroverlast ontstaan als het riool kapot is gegaan door bijvoorbeeld een verzakking van de bodem of door scheuren in de riolering. Om het probleem te verhelpen, is het nodig de oorzaak en de precieze locatie van de lekkage te vinden.

Met video-apparatuur de rioolbuis in
Met geavanceerde videoapparatuur voeren wij een inspectie uit in het riool. Aan de hand van de video opnamen kunnen wij zien of het riool vervangen moet worden of dat reparatie voldoende is. Als het riool nog gerepareerd kan worden, voeren wij een rioolreparatie uit. Als er grote scheuren in de rioolbuizen zijn ontstaan, kan het nodig zijn om rioolbuizen (deels) te vernieuwen. Wij vervangen oude rioleringen alleen, als dat echt nodig is. U kunt ‘meekijken’ dankzij de gemaakte videobeelden.
Wij hebben veel ervaring in het aanleggen van nieuwe riolering. Dat moet immers vakkundig gebeuren. En snel!

Eerst scherpe offerte op maat
Voordat wij aan de slag gaan, ontvangt u eerst een offerte van ons. Zodat u weet aan welke kosten u moet denken voor reparatie of (gedeeltelijke) vernieuwing van het riool.

Rioolreparatie of aanleg nieuw riool