Rioolontstopping

Het toilet spoelt niet door
De keukenafvoer zit verstopt
Vieze lucht uit het doucheputje

Bel ons: de Veluwse Riool Service: (06) 53935800 of vul het contactformulier in.

Veluwse Riool Service biedt u vakkundige rioolontstopping van bijvoorbeeld het verstopte toilet of de keukenafvoer of de dichtgeslibde badkamerafvoer. Daarvoor gebruiken wij de modernste apparatuur. Zo kunnen wij het probleem in één reparatie definitief te verhelpen. Daarnaast helpen wij u ook bij het repareren van uw riolering of de aanleg van een nieuwe riolering. Kijk voor rioolreparatie of de aanleg van een nieuw riool op deze pagina

Wij helpen u snel
Woont u in Epe, Hattem, Heerde of Vaassen of een van de andere dorpen, dan zijn wij snel bij u. Wij werken op de Veluwe, in de driehoek tussen Zwolle - Apeldoorn - Nunspeet. Dat werkt in uw voordeel. Want op sommige plekken zijn er (vaker) specifieke problemen met de (gemeentelijke) riolering. Als regionale rioolspecialist kennen wij dergelijke lokale rioolproblemen.

Geavanceerde apparatuur
Onze werkwijze is als volgt. Als u last heeft van stank, gebruiken wij stankdetectie-apparatuur om de oorzaak van stank precies te kunnen achterhalen.
Ook kunnen wij de rioolbuizen onderzoeken met een speciale videocamera. Zo achterhalen wij waar precies in het rioolstelsel de verstopping zit.

Offerte is maatwerk
Als de oorzaak en locatie van het probleem duidelijk is, overleggen wij met u. Als u daar prijs op stelt, laten wij ook de video-opnamen zien. U ontvangt vervolgens een offerte, met concurrerende tarieven. Zo weet u waar u aan toe bent.
Als u akkoord gaat, gaan wij aan het werk. De ontstoppingsmachine haalt met freesveren de oorzaak van de verstopping weg. Rioolontstopping van het liggend riool pakken wij aan met moderne hogedrukapparatuur. Door de waterkracht juist te doseren blijft de oorspronkelijke ondergrond onaangetast. En dat is van belang om te voorkómen dat de bodem verzakt en er opnieuw rioolproblemen ontstaan. Die wilt u immers niet.

Onze moderne apparatuur voorkomt onnodig graven. U bent sneller van het probleem af en het scheelt u in de kosten.

Samengevat

  • U kunt ons 7 x 24 uur per dag bereiken
  • Binnen twee uur een monteur aan huis
  • Ervaren, vakkundige mensen
  • In één keer van de verstopping of rioollucht af
  • Door gebruik van de modernste machines en apparatuur
  • U weet vooraf wat u moet betalen (offerte op maat)
  • U hoeft geen installateur meer in te schakelen

Rioolontstopping