Dakgoten, ventilatiebuizen, vetputten

Wateroverlast door volle dakgoten?
Vuil in de ventilatiebuis?
De vetput overvol?

Bel ons: de Veluwse Riool Service: (06) 53935800 of vul het contactformulier in.

Het leeghalen en reinigen van dakgoten
Wateroverlast kan ook een gevolg zijn van verstopte dakgoten. Het leeghalen daarvan is een risicovol karwei. Bel ons om dit van u over te nemen. Wij reinigen vakkundig alle dakgoten. U bent af van de wateroverlast en u heeft er geen omkijken meer naar.

Het reinigen van een ventilatiekanaal
Hangt in uw huis een vage lucht die er niet thuis hoort? En woont u al menig jaar in uw huis? Dan kan het zijn dat deze vieze lucht uit het ventilatiekanaal komt.
Om in het huis te zorgen voor verse lucht zijn bij de bouw vaak een of meerdere ventilatiekanalen aangebracht. Het klepje in het plafond of in de muur zult u geregeld reinigen, want daar kunt u goed bij. Anders is dat met het inwendige van de ventilatiebuizen.

Wie jarenlang woont in een huis zonder deze periodiek te reinigen, kan er van op aan, dat vuil en bacteriën zich in de loop van tijd opgehoopt in de buizen. Deskundigen, bijvoorbeeld van het Rijksinstituut voor de Volksgezondheid en Milieu (RIVM), adviseren de ventilatiekanalen geregeld, dat wil zeggen jaarlijks of eens per twee jaar, te reinigen.
Twijfelt u over een vieze lucht die in uw huis hangt? Bel ons. Indien nodig reinigen wij (ook) een ventilatiekanaal.

Het legen van de vetput
Restaurants, bakkerijen, zorginstellingen, supermarkten en elk bedrijf met een bedrijfskantine heeft in de keuken in het afwasblok een vetafscheider. Een vetafscheider voorkomt, dat vetten die worden weggespoeld met het afvalwater, in het riool terechtkomen. Deze vetten worden tijdelijk opgeslagen in een vetput. Na verloop van tijd raakt deze vetput vol en moet hij geleegd worden.
Wij reinigen de vetput voor u met onze machines. Bel ons voor het maken van een afspraak.

Dakgoten, ventilatiebuizen, vetputten